Veranda

Je eigen tuin, daar zou je het liefste wel het hele jaar door van willen genieten. Slimme woningeigenaren investeren dan ook in een mooie veranda voor hun huis. Bij het denken aan een veranda zie je waarschijnlijk taferelen in wild west films voor zich. Dat romantische beeld klopt helemaal bij de veranda’s die je vandaag de dag in de winkel kan kopen. We hebben voor je een aantal veranda’s vergeleken en de voor- en nadelen op een rijtje gezet.

De budget veranda

De budget veranda is een mooie veranda in een heel eenvoudige uitvoering. De materialen zijn deugdelijk en stevig, en de kleuren die gebruikt zijn, zijn neutraal. De veranda heeft een redelijk lange levensduur maar mist de luxe die ervoor zorgt dat je er echt optimaal van kan genieten. Ook is een budget veranda doorgaans in een aantal standaard maten verkrijgbaar.

De pro veranda

Koop je een pro veranda, dan koop je daarmee een veranda in het middensegment. Deze veranda is geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Daarnaast is hij uiterst weerbestendig. Een pro veranda levert een goede prijs-kwaliteit verhouding en daarnaast is hij voorzien van enkele luxe uitbreidingsmogelijkheden. De pro veranda is voornamelijk verkrijgbaar in standaard maten. Enig maatwerk is wel mogelijk.

De top veranda

Een top veranda is een veranda die voor jouw huis op maat wordt gemaakt. Een top veranda wordt altijd op maat gemaakt voor jouw huis. Daarbij wordt rekening gehouden met specifieke maten en met luxe uitbreidingen. De materialen zijn zodanig afgewerkt dat ze een lange levensduur hebben met een zo minimaal mogelijk onderhoud.

Luxe opties

Een veranda is een aanwinst voor je huis wanneer je redelijk warm weer hebt. Heb je echter minder warm weer, dan zal de lust om in een veranda te zitten je al snel vergaan. We hebben een aantal luxe opties voor je op een rijtje gezet.

  • Houtwanden. Je kan je veranda laten voorzien van een houtkachel voor buiten. Op deze manier heb je een buitenhaard in je veranda waardoor het elke dag zomer is.
  • Zijwanden. Je kan een veranda laten voorzien van zijwanden. Op deze manier krijg je een gesloten geheel in je veranda wat wellicht nog het meeste doet denken aan een serre. De zijwanden zitten vast in de kanten van de veranda, of in een railsysteem waardoor ze weg te schuiven zijn.
  • RAL kleur. Een veranda kan je laten uitvoeren in een standaard kleur zoals wit of antraciet. Je kan echter ook kiezen voor een veranda in een RAL kleur. Voor een meerprijs wordt je veranda op kleur aan je afgeleverd.